Trak za ograjo WDB Basic Line

15,9027,90

Originalni ograjni trakovi WDB Plast BASIC LINE za vodoravno montažo so sodobna ograjna rešitev, ki omogoča ustvarjanje udobja in zasebnosti na vašem vrtu ali na balkonu. Trakovi ščitijo tudi pred vetrom, prahom, odpihnjenimi listi ali snegom. Ograjni trakovi WDB BASIC LINE so izdelani iz PVCja visoko odpornega na UV, tako da so izjemno odporni na spreminjajoče se vremenske razmere, zlasti UV -sevanje, s čimer zagotavljajo obstojnost barve in ohranjajo prvotno obliko trakov. 

Trakovi so GLADKI (niso narebrani), fotografije pri izbiri barve so namenjene le prikazu barve in ne odražajo dotičnega tipa traku.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

Sodobni ograjni trak WDB PLAST je inovativna rešitev, zahvaljujoč kateri lahko ustvarimo estetski, edinstven in funkcionalen ograjni sistem.
Ograjni trak daje občutek zasebnosti in ščiti pred vetrom. Trakovi so narejeni iz visoko kakovostne plastike, odporne na UV sevanje, zato ne izgubijo prvotne barve.
Montaža ograjnega traku je preprosta in hitra s sponkami.
Paket vsebuje en zvitek ograjnega traku, 20 kosov sponk.

Značilnosti ograjnega traku:

Trak ne potrebuje vzdrževanja
Trak se ne deformira pod vplivom temperatur
Zaradi UV stabilizacije trak ne zbledi na soncu
Trak WDB PLAST je certificiran s certifikatom in preskušanjem TUV SUD – preskušanje bledenja traku, rezultat 4.5 / 5
Trak WDB PLAST je bil izdelan v sistemu DUALTECH

 

Vodoravna montaža ograjnih trakov je izredno enostavna, to lahko storite sami brez strokovne pomoči. Enostavna in hitra montaža je prednost te rešitve.

Trak za ograjo WDB Basic Line

Dodatne informacije

Dimenzija

19 cm × 3500 cm, 4,75 cm × 3500 cm

Barva

antracit, siva, črna, bela, zelena, rjava

Pomakni se na vrh